Wat zijn de beste met Philips Hue gloeilampen?


Philips Hue is een pionier op het gebied van aangesloten verlichting, met een breed scala aan lampen en lampen die verbinding maken via wifi en vervolgens ZigBee, of via Bluetooth. Ontdek de beste lampen in de catalogus van de fabrikant.
Philips Hue gloeilampen
Bekijk onze selectie:

 • Beste :
  Philips Hue White and Color Ambiance | €50.54
  Philips Hue Lily | € 273,49
 • Kwaliteit/Prijs :
  Philips Hue White Ambiance | € 29,99
  Philips Hue White € 99,99
 • Slim winkelen:
  Philips Hue Edison | € 22.99
  Philips Hue Globe | €42.62
 • Alternatieven :
  Philips Hue Candle White and Color Ambiance | Philips Hue Candle White Ambiance

Beste

Philips Hue White and Color Ambiance

Philips Hue White and Color Ambiance
De Hue White en Color Ambiance zijn een perfecte combinatie van installatie- en gebruiksgemak, en bieden tegelijk kwaliteitslicht in zowel warm als koel wit. De verschillende wit-temperaturen en CRI-waarden zijn uitstekend, vooral voor lampen die gekleurd licht uitstralen. De verhouding tussen helderheid en vermogen is ook zo goed als we hadden verwacht en de gebruikerservaring wordt verbeterd door een functionele en uitgebreide toepassing.

Bekijk de dagprijs

Philips Hue Lily

Philips Hue Lily
Na het testen van dit eerste apparaat in de Hue Outdoor-reeks, waren we aangenaam verrast: de Hue White en colour ambiance Outdoor Spot Lily is een armatuur waarvan de materiaalkwaliteit niets te wensen overlaat. Bovendien voldoet hij aan IP65 en is dus bestand tegen waterspatten. De kwaliteit van het licht is ook zeer goed, vooral in warm wit (2700 K). Het enige (zeer) kleine nadeel is dat u de buitenspots zelf moet installeren, wat betekent dat u er zelf een paar minuten aan zult moeten besteden!

Bekijk de dagprijs

Kwaliteit/Prijs

Philips Hue White Ambiance

Philips Hue White Ambiance
Het Philips Hue White Ambiance-pakket is een echte revolutie op verlichtingsgebied die ons echt versteld deed staan. De installatie is eenvoudig en de kwaliteit van het licht, zowel warm als koel wit, is onberispelijk. De applicatie is goed ontworpen en biedt veel mogelijkheden. Ten slotte is de meegeleverde afstandsbediening eenvoudig in te stellen en kunnen alle bewoners van het huishouden de lampen bedienen, zelfs zonder smartphone.

Bekijk de dagprijs

Philips Hue White

Philips HUE White
De Hue White Starter Kit is zeker een goede keuze voor degenen die hun voeten nat willen maken met aangesloten verlichting. Hoewel de mogelijkheden beperkt zijn, hebben zij de goede smaak om een krachtig en homogeen licht te geven, terwijl zij een eenvoudige installatie en gebruik garanderen.

Bekijk de dagprijs

Slim winkelen

Philips Hue Edison

Philips Hue Edison
De Philips Hue E27 gloeidraad in Edison-stijl is een interessant instapmodel voor wie de geneugten van aangesloten verlichting wil uitproberen. De Bluetooth-functies zijn echter te beperkt en dwingen je bijna automatisch om de Wi-Fi-configuratie te gebruiken via de verbindingsbrug. Het zou geweldig zijn als Philips de functies van de Bluetooth-applicatie zou kunnen uitbreiden zoals bijvoorbeeld Awox dat doet. Anderzijds is een decoratieve lamp goed, maar dit mag niet ten koste gaan van de lichtkwaliteit. We zullen de rest van de Hue E27 filament-led reeks in de gaten houden.

Bekijk de dagprijs

Philips Hue Globe

Philips Hue Globe
De Philips Hue E27 Globe is technisch identiek aan de Hue E27 Edison. Alleen de vorm van de wereldbol verschilt. Het is een interessant instapmodel voor wie de geneugten van aangesloten verlichting wil uitproberen. Door deze decoratieve gloeilamp aan te sluiten, gaat de functionaliteit verloren en wordt de gebruiker bijna automatisch gedwongen een Wi-Fi-configuratie te gebruiken via de verbindingsbrug. We zouden het op prijs hebben gesteld als Philips de functies van de Bluetooth-toepassing had uitgebreid, zoals bijvoorbeeld Awox doet. Bovendien is de kwaliteit van het licht op warm wit niet ideaal en Philips Hue is ons beter gewend.

Bekijk de dagprijs

Alternatieven

Philips Hue Candle White and Color Ambiance

Philips Hue Candle White and Color Ambiance
De Hue Candle White and Color schittert op het gebied van lichtprestaties. De kwaliteit van het licht is uitstekend, de CRI is onberispelijk en het spectrum is helder. De installatie en bediening zijn intuïtief, net als de toepassing, die eveneens rijk is. Wat wil je nog meer? Meer helderheid? Het Candleformaat van de Hue Candle is ontworpen om een warme, gezellige en gedempte verlichtingssfeer te creëren.

Bekijk de dagprijs

Philips Hue Candle White Ambiance

Philips Hue Candle White Ambiance
De Hue Candle White Ambiance is zeker een goede gloeilamp, die in staat is licht van goede kwaliteit te geven, op voorwaarde dat de gebruiker genoegen neemt met een gezellige en gedempte sfeerverlichting, die anders alleen wit is. We hebben echter wel een klein voorbehoud bij de lichtprestaties van deze lamp, die een stapje onder die van de eerder geteste Hue Candle White en Color Ambiance liggen. Deze laatste gaf betere resultaten in de verschillende wittemperaturen, terwijl hij ook gekleurde verlichting biedt.

Bekijk de dagprijs

Philips Hue heeft een zeer uitgebreide catalogus van aangesloten lichten en lampen. Er zijn lampen met verschillende lampvoeten (E27, E14, GU10, enz.), alsook lampen in verschillende vormen (decoratief of buiten). Sommige van deze lampen zijn wit (warm en koel) of wit en gekleurd. Andere maken verbinding met behulp van een bridge die via ZigBee met de lampen communiceert, terwijl weer andere via Bluetooth verbinding maken.

In onze koopgids vindt u de beste referenties die in het lab zijn getest. Installatie, toepassing, kwaliteit van het licht… alles is zorgvuldig geanalyseerd om u een betrouwbare en complete keuze te bieden.

VERGELIJKINGS- & KOOPGIDSEN

 • Wat zijn de beste aangesloten GU10 gloeilampen?
 • Wat zijn de beste aangesloten E27 gloeilampen?
 • Wat zijn de beste aangesloten lintlampen?
 • Wat zijn de beste E14 aangesloten gloeilampen?
 • Wat zijn de beste aangesloten gloeilampen en armaturen?

Recent Posts