Beste H7 xenon lampen sets in 2022 kopen


H7 xenon lamp kits worden steeds populairder op de markt. Deze packs zijn efficiënter dan halogeenlampen en zijn zowel krachtig als zuinig. Ze kunnen worden gebruikt als koplamp of dimlicht voor uw voertuig, maar ook voor een motorfiets. Hier is onze vergelijking van de beste H7 xenon lamp kits voor dit jaar.
H7 xenon lamp

Philips D1S Vision Xenon

De beste H7 xenon lampenset in 2022
Deze krachtige en praktische H7 xenonlamp van Philips is uw beste bondgenoot als u ’s nachts rijdt. Hij straalt 30% meer licht uit dan traditionele kits.
Philips D1S Vision Xenon

Bekijk de dagprijs

De Philips D1S Vision Xenon is een hoogwaardige lamp die u in alle omstandigheden verlicht. Met een nominaal vermogen van 35 W, kan hij 30% meer licht uitstralen dan traditionele H7 Xenon kits. De lichtbundel van dit model blijft van uitstekende kwaliteit voor een duidelijk zicht op de weg en de omgeving. De lichtprojectie is langer, wat betekent dat deze lamp indien nodig ook als koplamp kan fungeren.

Let op het hoogwaardige UV-bestendige kwartsglas van deze lamp. Dit materiaal garandeert niet alleen een lange levensduur, maar is ook bestand tegen grotere druk. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over thermische schokken, want dit model is perfect bestand tegen temperatuurschommelingen. De Pk32d-2 basis is geschikt voor alle merken van voertuigen, op voorwaarde dat de auto een aansluiting van dit type heeft.

Bosch H7 Xenon blauw

De beste instap H7 Xenon lampenset
Met deze Bosch H7 Xenon lampenset geniet u van goed zicht en een aangename rijervaring. Bovendien is hij veelzijdig en kan hij worden gebruikt als dimlicht, mistlicht of dagrijlicht.
Bosch H7 Xenon blauw

Bekijk de dagprijs

Wederom stelt Bosch niet teleur met deze krachtige H7 xenon lampenset voor een lage prijs. Het geeft een blauw-wit licht dat de weg ’s nachts goed verlicht. Het licht is nog vrij zacht, maar biedt goed zicht en zorgt voor een aangename rit. U zult geen moeite hebben om mensen om u heen te onderscheiden, zoals voetgangers, fietsers of diverse obstakels op de weg.

De 55 W van elke lamp is meer dan genoeg. Ze hebben een speciale coating die ze een stijlvolle blauwe kleur geeft. Deze kit kan ook worden gebruikt als dimlicht, grootlicht, dagrijlicht en zelfs als mistlicht. Hij heeft een PX26d basis en is compatibel met 12V.

ASD Tech Xenon Kit H7

De beste high-end H7 Xenon lamp kit
De ASD Tech Xenon H7 kit stelt u in staat uw voertuig uit te rusten met krachtige en efficiënte xenon lampen. Zo profiteert u van optimale verlichting voor uw uitstapjes.
ASD Tech Xenon Kit H7

Bekijk de dagprijs

Deze H7 xenon lampenset bevat alles wat u nodig heeft om van dit soort verlichting te genieten. Hij bevat 2 HID lampen met een vermogen van 55 W. Ze produceren genoeg licht om ’s nachts comfortabel te kunnen rijden. Naast deze lampen bevat de kit ook 2 elektronische voorschakelapparaten, een kabel en een bevestigingsmechanisme. De montage is eenvoudig en de instructies leggen alles van A tot Z uit.

Het door deze xenonlampen geproduceerde licht is 6000 Kelvin. De lichtintensiteit is ideaal voor veilig rijden ’s nachts. Hij is perfect geschikt voor alle openbare wegen. Bovendien is deze kit compatibel met vele merken van voertuigen voor een nog gemakkelijkere installatie. Dus als u op zoek bent naar een kwaliteit H7 xenon lamp kit, kijk niet verder dan deze.

Safego H7 Xenon

Veelzijdige H7 Xenon lamp kit
De Safego H7 Xenon is een praktische en eenvoudig te installeren H7 Xenon lamp kit. Bovendien kan hij niet alleen op een conventioneel voertuig worden gemonteerd, maar ook op een elektrische auto of een motorfiets!
Safego H7 Xenon

Bekijk de dagprijs

De Safego H7 Xenon is een kit bestaande uit 2 HID lampen. Ze hebben een vermogen van 55 W en kunnen het equivalent van 200 lumen leveren. Dit is genoeg om ’s nachts gemakkelijk over de weg te kunnen rijden. De kleurtemperatuur is 6000 Kelvin. Dit is hoger dan het niveau van daglicht. Toch bieden deze lampen goed zicht zonder afbreuk te doen aan de rijervaring.

Ook dient te worden opgemerkt dat u deze H7 xenon lamp kit kunt monteren op elektrische auto’s en tweewielers. Dit betekent dat u een krachtig en veelzijdig pakket krijgt. Alleen bepaalde dure Dodge en MGC wagens zijn niet compatibel, tenzij u decoders gebruikt.

Recent Posts